Schoenreparaties

//Schoenreparaties
Schoenreparaties 2017-07-05T20:55:06+00:00

Schoenreparaties

Wij repareren alle dames- en herenschoenen op originele wijze en uitsluitend met A-producten. U kunt bij Schoenmakerij Jansen & Jansen terecht met al uw schoenen, laarzen en andere lederwaar die aan reparatie toe zijn.

Ook verzolen wij berg- en wandelschoenen, zoals Lowa, Hanwag, Meindl en La Sportiva. De dempingslagen en stootranden kunnen daarbij ook vervangen worden.

Zowel de winkel in Best als in Oirschot is goedgekeurd als Gildeschoenmakerij. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de strenge eisen die de Stichting Schoenmakers Gilde stelt. De originele reparatie materialen van Floris van Bommel, van Bommel, van Lier, Greve en Avang worden alleen geleverd aan schoenmakers die goedgekeurd worden tijdens de jaarlijkse keuring. Er wordt tijdens die keuring gelet op onder andere vakmanschap, technische uitrusting, gebruikte materialen en uitstraling van de winkel.

Wij zorgen er dus voor dat uw schoenen van deze Nederlandse topmerken op de originele maakwijze en met de originele materialen weer in perfecte staat worden gebracht.

Bij Schoenmakerij Jansen & Jansen hebben we niet alleen verstand van de Nederlandse topmerken. Wij hebben ook veel ervaring met het in originele staat brengen van schoenen van onder andere Santoni, Magnanni, Harris, Church en Cheaney. De zolen kunnen desgewenst in diverse kleuren worden afgewerkt.