Schoenreparaties

Wij repareren alle dames- en herenschoenen op originele wijze en uitsluitend met A-producten. U kunt bij Schoenmakerij Jansen & Jansen terecht met al uw schoenen, laarzen en andere lederwaar die aan reparatie toe zijn.

Ook verzolen wij berg- en wandelschoenen, zoals Lowa, Hanwag, Meindl en La Sportiva. De dempingslagen en stootranden kunnen daarbij ook vervangen worden.

Onze winkels zijn goedgekeurd als Gildeschoenmakerij. Dat wil zeggen dat we voldoen aan de strenge eisen die de Stichting stelt. Hierdoor mogen wij werken met de originele materialen van (Floris) van Bommel, van Lier, Braend, Rehab, Greve, Lloyd en Avang. Deze worden alleen geleverd aan schoenmakers die goedgekeurd worden tijdens de jaarlijkse keuring. Er wordt tijdens die keuring gelet op onder andere vakmanschap, technische uitrusting, gebruikte materialen en uitstraling van de winkel.

Wij zorgen er dus voor dat uw schoenen van deze Nederlandse topmerken op de originele maakwijze en met de originele materialen weer in perfecte staat worden gebracht.

Bij Schoenmakerij Jansen & Jansen hebben we niet alleen verstand van de Nederlandse topmerken. Wij hebben ook veel ervaring met het in originele staat brengen van schoenen van onder andere Santoni, Magnanni, Harris, Church en Cheaney. De zolen kunnen desgewenst in diverse kleuren worden afgewerkt.

Ook voor het onderhoud van uw schoenen bent u bij ons aan het goede adres. We hebben voor alle leersoorten de juisten onderhoudsproducten. Niet alleen voor schoenen maar ook voor leren jassen, bankstellen, autobekleding etc.