jansen en jansen

Over ons

Twee broers, één passie. 
Wij zijn Guido en Remy Jansen en runnen sinds 2015 samen Schoenmakerij Jansen & Jansen. Het was onze droom om ooit samen een bedrijf te beginnen, maar wisten nog niet precies wat. Tot we in 2010 in contact kwamen met een schoenmaker en zo beide het vak zijn ingerold. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben bij de baas en de opleiding in Utrecht te hebben gevolgd waren wij klaar om onze droom werkelijkheid te laten worden.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met twee filialen welke zijn gevestigd in Best en Oirschot. Samen met onze twee collega's staan we dagelijks klaar voor schoenreparatie, sleutelduplicatie en geven we advies over het onderhouden van uw schoenen. Natuurlijk gaan we een uitdaging ook niet uit de weg en nemen we alles aan wat we kunnen repareren en nog de moeite waard is om te laten maken. 

prijzen

Dat we ons vak goed verstaan blijkt wel uit het feit dat we de laatste jaren verschillende prijzen hebben gewonnen en natuurlijk onze diploma’s op de vakschool hebben behaald.

We doen regelmatig mee met de Europese vakwedstrijd voor schoenmakers. Hierbij moeten we twee paar gedragen schoenen er als nieuw uit laten zien waarbij ook de zolen en hakken vervangen moeten worden. Dit wordt beoordeeld door een ervaren jury.
Tijdens deze vakwedstrijd hebben we de volgende prijzen gewonnen:
GOUD  3x    -    ZILVER  4x    -    BRONS  1x

Remy heeft in 2012 de 3e prijs gewonnen van 'Beste schoenmakerij van Nederland' als vestigingsmanager van zijn toenmalige werkgever.

In 2013 won Guido 'De zilveren hamer' bij de uitreiking van zijn diploma. Dit is de prijs voor beste leerling van dat schooljaar.

Door regelmatig mee te doen met deze vakwedstrijden en gecontroleerd te worden door een jury blijven we scherp en zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze reparaties hoog blijft.